Köpvillkor

Köpvillkor & Integritetspolicy

Företaget har sitt säte i Kiruna kommun. Postadress Kalixforsbron 1 981 99, besöksadress Timmerstigen 7, 981 92 Kiruna i Norrbottens län. Företaget bedriver turistarrangemang med slädhundar och skoter och därmed förknippad verksamhet.
Vid kontakt skicka ett mejl till teamasanilsson@gmail.com eller ring Berit Nilsson på +46 70-567 01 45.

Bokning online

Företaget använder sig av Checkfront för onlinebokning och Stripe för betallösning. När Du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkt och pris.
För mer information om dessa tredjepartslösningar, se respektive hemsida:
https://stripe.com/
https://www.checkfront.com/

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss med mejl till teamasanilsson@gmail.com.

Priser

Alla priser på hemsidan anges i SEK och inkluderar moms.

Avbokning

Vid avbokning av tjänst ska det ske via mejl och skickas till teamasanilsson@gmail.com. Kontaktuppgifter och ordernummer gällande bokningen ska lämnas av Kund så att Arctic Dogsled AB lätt kan härleda avbokningen till rätt bokning.

Avbokning senast sexton dagar (16 dagar) före avgång ger rätt till 75 % återbetalning.
Avbokning senast tre – femton dagar (3-15 dagar) före avgång ger rätt till 50 % återbetalning.
Avbokning mindre än sjuttiotvå timmar (72 timmar) före avgång återbetalas ej.

Ersättning vid olycksfall

Personskada eller annan olycka för Kund som inträffar på grund av olyckshändelse under Arctid Dogsled ABs evenemang ska täckas av Kundens egna försäkringsbolag. Vi ber er därför kontrollera vilket försäkringsbolag ni har och i vilken utsträckning innan ert besök hos oss.

Kunds ersättningsskyldighet gentemot Arctic Dogsled AB

Kund är ersättningsskyldig för eventuella skador på material, fordon och annan utrustning som uppstår på grund av att någon i sällskapet varit vårdslös under er vistelse hos oss.
Kunden ansvarar för att på ett varsamt sätt hantera hundarna. All form av misskötsel beivras.

Dina personuppgifter
Den 25 maj 2018 började den nya dataskyddsförordningen GDPR att gälla. Den ersätter den svenska personuppgiftslagen och gäller som lag i alla EU-länder. Alla företag, organisationer och myndigheter måste följa de nya reglerna.

Det främsta syftet med dataskyddsförordningen är att förbättra skyddet för dig som kund hos oss när dina personuppgifter behandlas.
Det innebär bland annat att du har rätt att få reda på hur vi använder den information som vi har om dig och i vilket syfte.
Vi använder dina personuppgifter endast i de fall du tar kontakt med Arctic Dogsled AB och säljer eller delger inte några personuppgifter såvida inte lagen kräver det. Uppgifterna raderas efter årsbokslutet.

Arctic Dogsled AB följer de regler som GDPR kräver. Ni kan känna er trygga hos oss och om ni har frågor är ni välkomna att höra av er till oss på teamasanilsson@gmail.com.

Cookies
Vilka cookies används på våra webbplatser och varför?

Google Analytics

Vi använder oss av Google Analytics för att samla statistik om hur vår hemsida används och kan förbättras.
Här lagras uppgifter om IP-adress, typ av webbrowser och samt cookieinformation som du valt att dela med Google.

Är det lagligt att vi lagrar cookies och hanterar dina personuppgifter?

Vi lagrar cookies och behandlar dina personuppgifter som vi beskriver ovan – med samtycke från dig. Samtycket lämnar du i samband med att du går in på vår sajt.

Kan jag vägra cookies?

Du kan själv stänga av cookies i din webbläsares inställningar. I en del webbläsare ges du möjligheten att blockera alla cookies, acceptera förstapartscookies, eller rensa cookies varje gång du stänger ner din webbläsare.

Chrome
Safari
Firefox
Internet Explorer

Tänk på att vissa av hemsidans funktioner kanske inte fungerar som de ska om du väljer att radera eller blockera cookies.

Hur länge lagrar vi cookies?

Vi lagrar cookies endast under så lång tid som det behövs för ändamålet.

Att få sina uppgifter raderade

För att få dina uppgifter raderade ur våra system och register hör du av dig till oss på teamasanilsson@gmail.com.

Kontakt

Har du frågor kring vår hantering av personuppgifter, vänligen kontakta oss på teamasanilsson@gmail.com.

Senast uppdaterad 2021-09-01

Kontakta oss om du är den enda gästen / resenären. Du kan ha möjlighet att följa en annan bokad grupp.