Övernattning med hundspann

Övernattning

Övernattning på vårt vildmarksläger

Låt våra huskies ta dig ut på en rundtur i det fantastiska Lappland och till vårt vildmarksläger som ligger nära en frusen sjö.

Vi hämtar dig för upplevelsen kl 13:00 i Kiruna C och tar dig till vår bas i Laxforsen, som ligger strax utanför Kiruna, inte långt från Jukkasjärvi. Vi erbjuder varma kläder och skor. När du klär dig är du välkommen att hjälpa oss med att utnyttja hundarna.

Du kör din egen släde som dras av 3-4 hundar. Du kan också välja att dela släden med en annan gäst, släden dras sedan av 4-6 hundar. En av er sitter på släden och den andra gästen kör släden, du byter läge under turnén. När vi och hundarna är redo och startsignalen för turnén går kommer hundarna att sluta skälla och allt du kommer att höra är ljudet av släden och andningen från hundarna.

Med våra Huskies guidar vi dig genom det fantastiska Lappland i Jukkasjärvi och Torne Rivers omgivningar genom skogssektioner som ofta täcks av glänsande snö och på frysta sjöar. Vi är på väg till vårt vildmarksläger. När vi kommer till lägret börjar vi ta hand om hundarna och hämta vatten från sjön för bastun. Efter det njuter vi av middagen och ett bastubad.

Vi kommer att tillhandahålla varma kläder (skor, overall, varm mössa och handskar), sovsäck, handdukar. Dina egna kläder för turnén ska vara slitstarka och varma – och glöm inte långa termiska underkläder och strumpor. Förfriskningar, middag och frukost ingår.

Turnén inkluderar också byte av kläder och en transfer från / till Kiruna C.

Paket

Pris: 3650 SEK / per person (egen släde). 2900 SEK / per person (delad släde).

  • Barn mellan 3 och 11 år betalar 50%. För yngre barn kontakta oss. 
  • Vi erbjuder studenter en rabatt på 200 kr vid bokning av minst två personer.

Transfer: Vi hämtar klockan 13:00 och tillbaka nästa dag klockan 10:00.

Priset inkluderar: Varma kläder och transfer från / till Kiruna C.

Minst 2 gäster / tur. Max 6-8 personer / tur.

Kontakta oss om du är den enda gästen / resenären. Du kan ha möjlighet att följa en annan bokad grupp.

För att boka, skicka oss ett meddelande till: teamasanilsson@gmail.com eller ring
+46 (0)70 5670145 or +46 (0)70 3123035.